top of page
Online Coaching
IMG_20230526_160624_416.jpg
Pernille Bekken Helgesen

Personlig trener & kostholdsveileder

Tlf: 99 43 86 87 / kontakt@ptpernille.no

#ptpernille / www.ptpernille.no

MEG SOM PT OG KOSTHOLDSVEILEDER

Jeg ønsker å hjelpe deg enten om du er nybegynner og trenger hjelp til å komme i gang med treningen, eller om du er mer erfaren og ønsker å optimalisere treningen din. 

Jeg brenner ekstra for de som ønsker å gjennomføre en livsstilsendring, som trenger hjelp til både kosthold og trening, og spesielt de som har et litt vanskelig forhold til mat. 

Jeg er 100% dedikert i jobben min, jeg setter meg godt inn i din livssituasjon og tar hensyn til ønsker og behov. I retur forventer jeg derfor at du er villig til å legge ned den innsatsen som kreves for å nå målene dine, at du er pliktoppfyllende og engasjert i prosessen. 

 

UTDANNING

  • Personlig trener - AFPT

  • Kostholdsveileder - AFPT

  • Årsstudium Idrett - Høgskolen i Innlandet

  • Årsstudium i mat, ernæring og helse - Høgskolen i Innlandet

  • Kurs: Fett fra A-Å, del 1 + 2 - AFPT

  • Kurs: Biomekanikk og øvelsesanalyse - AFPT

BAKGRUNN

Trening har alltid vært en del av livet mitt, og jeg har selv drevet med blant annet turn, friidrett og fotball. De siste 11 årene har styrketrening vært hovedfokus, og muskelvekst er noe som interesserer meg ekstra mye! Det som fascinerer meg mest med styrketreningen er hvordan man utfordrer seg selv både fysisk og ikke minst psykisk, men også hvordan man kan forme kroppen akkurat som man ønsker. 

 

2015 ble et vendepunkt for meg da jeg ble innlagt med spiseforstyrrelser. På veien mot å bli frisk har jeg lært hvor viktig et tilpasset energiinntak og aktivitetsnivå er, hvilke konsekvenser for lite, og for mye, mat og trening gir, og ikke minst hvordan kropp og hode faktisk henger sammen. Denne erfaringen har formet meg til den jeg er i dag, og er noe jeg ser på som en styrke i jobben som personlig trener og kostholdsveileder.

bottom of page